skip to Main Content
+36 70 614 9529 farkasfaesfiai1@gmail.com

Farkas Tibor Pál vagyok a FARKASFA ÉS FIAI Kft ügyvezetője. 1991-ben kezdtem pályafutásom mint fakitermelő egyéni vállalkozó. Dolgoztam az ÉSZAKERDŐ Zrt-nél, Ausztriában a Habsburg család erdőbirtokosságán, majd a Soproni Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt.-nek. 2011-ben megalapítottam a FARKASFA ÉS FIAI Kft-t. Több évtizedes immár generációkon átívelő szakmai tapasztalattal fiatalos lendülettel összeszokott csapatmunkával nincs megoldhatatlan feladat.

Az elvárt munkákhoz, kellő létszámú szakképzett munkatársakkal állok megrendelőim rendelkezésére. Úgy mint erdésztechnikus, lakott területi fakitermelő, emelőgép-és motorfűrész kezelő, kertészeti szakember és segédmunkások.

Folyamatosan megújuló karbantartott bevizsgált eszközökkel (Hitachi-, STHIL-, Husqvarna motorfűrészek teleszkópos gallyazó, ágvágók, fűkaszák, bozótvágók, Oleomac motoros permetezők, kisteherautó, emelőkosaras teherautó, ágaprító daráló munkagéppel rendelkezem.

Elengedhetetlen szempont a biztonság! Ezért munkatársaim nem csak szakmai képzésben, de munkavédelmi oktatásban is folyamatosan részesülnek, valamint felelősségbiztosítással rendelkező cég vagyunk.

Elsősorban Budapest és környékén, de megegyezés szerint az ország bármely területén vállalunk munkát.

Back To Top